Η Μαίρη Συνατσάκη με το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού που όλες θα φορέσουμε

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Γράφτηκε από την  Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 18:13

Η αγαπημένη παρουσιάτρια και youtuber Μαίρη Συνατσάκη μας έχει συνηθίσει να είναι άκρως ενημερωμένη με ό,τι νέο κυκλοφορεί γύρω από τη μόδα και την ομορφιά. Έτσι, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μη φορέσει πρώτη το hot χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Τι σημασία έχει που δε μπήκε ακόμη ούτε η Άνοιξη;

Πάντα με τις υποδείξεις του στυλίστα της Άρη Γεωργιάδη, συνδύασε το κίτρινο top με λεοπάρ μίνι φούστα και μας άρεσε πολύ.

Το πιο φωτεινό κίτρινο που έχεις δει φαίνεται πως θα φορεθεί πολύ το καλοκαίρι του 2017.

Καθετί που περιστρέφεται γύρω από τη μόδα και το styling φαίνεται πως θα... λουστεί με το χρώμα του ήλιου, έτσι, όλοι μας θα βρούμε εκείνο το κομμάτι, αν μιλήσουμε για ρούχα ή παπούτσια, ή εκείνο το αξεσουάρ που θα ταιριάξει το προσωπικό μας ύφος και στυλ.

Φωτίστε τη ντουλάπα και τη μέρα σας! Πάρτε παράδειγμα από τη Μαίρη, ξεχάστε τις χαμηλές θερμοκρασίες, κλείστε για λίγο τα μάτια και σκεφτείτε ότι βολτάρετε στα σοκάκια των ελληνικών νησιών φορώντας ένα κίτρινο μαγιό, ένα κίτρινο καφτάνι ή ένα κίτρινο φόρεμα!

onelady

Αληθινή, ειλικρινής, καθημερινή, αυθόρμητη, απλή, παραπονιάρα, ναζιάρα, αξιαγάπητη. Αυτή είναι η Onelady. Παρατήρησε όλα όσα την απασχολούν, την προβληματίζουν αλλά και την χαροποιούν μέσα από τα άρθρα της

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!