Ο πεζόδρομος της Αγ. Σοφίας γίνεται... catwalk (!)

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Γράφτηκε από την  Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 18:11

Tο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει μια φαντασμαγορική εκδήλωση Μόδας, Ομορφιάς & Τεχνών με τίτλο Summer Street Beauty Fest! Την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στις 19:30 το απόγευμα, ο πεζόδρομος Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, όπου επαγγελματίες μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών του Fashion Academy.

To styling των μαλλιών και το make up των μοντέλων θα επιμεληθούν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η επίδειξη μόδας θα πλαισιωθεί από στατική έκθεση δημιουργιών Μόδας, Αισθητικής, Κομμωτικής & Διακόσμησης, καθώς και από έκθεση του τμήματος Γραφιστών, με θέμα «Γυναικείες Προσωπογραφίες».

Θα πραγματοποιηθεί Live Graffiti Art, αλλά και Extreme Hair Styling, Make Up & Nail Art Live Show!

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, που διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν αναλάβει οι γνωστοί τηλεοπτικοί παρουσιαστές της Μακεδονία TV, Μιχάλης Καντζάς και Στεφανία Δεληπούλιου!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Πληροφορίες: Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, τηλ.: 2310 226.318

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Χορηγός Επικοινωνίας: Onelady.gr

onelady

Αληθινή, ειλικρινής, καθημερινή, αυθόρμητη, απλή, παραπονιάρα, ναζιάρα, αξιαγάπητη. Αυτή είναι η Onelady. Παρατήρησε όλα όσα την απασχολούν, την προβληματίζουν αλλά και την χαροποιούν μέσα από τα άρθρα της

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!