Τα κορίτσια της MAC ζωγραφίζουν τις νέες τάσεις

Κατηγορία ΟΜΟΡΦΙΑ
Γράφτηκε από την  Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 15:25

Έναν πολύ ευφάνταστο και ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν οι υπεύθυνοι της MAC για να εξασκήσουν τα κορίτσια τους ακόμη περισσότερο στις τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ και τα νέα χρώματα της εταιρίας. Κάθε φορά, λοιπόν, που καταφθάνει ένα νέο προϊόν ή μια ειδική collection τα MAC-girls, δηλαδή όλες εκείνες οι Make up Artists που συναντούμε όπου υπάρχει stand ή κατάστημα MAC καλούνται να κάνουν face chart.

Η Onelady συγκέντρωσε ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στο μακιγιάζ και σας το παρουσιάζει μέσα από τα face charts των MAC-girls όλου του κόσμου.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο επίσημο προφίλ της MAC face charts στο instagram ανέβηκε και ένα από τα σχέδια της Θεσσαλονικιάς Τζένης Λιτσεσελίδου-Κουλιανού και με αυτό θα ξεκινήσουμε τιμής ένεκεν! Τη Τζένη μπορείτε να τη βρείτε στο stand της MAC στο Aticca στο Mediterranean Cosmos.

Δεν είναι εντυπωσιακό πως αυτά τα κορίτσια κατορθώνουν να δώσουν τόσο ζωντανό αποτέλεσμα ζωγραφίζοντας απλά πάνω σε χαρτί με προϊόντα μακιγιάζ;;;

onelady

Αληθινή, ειλικρινής, καθημερινή, αυθόρμητη, απλή, παραπονιάρα, ναζιάρα, αξιαγάπητη. Αυτή είναι η Onelady. Παρατήρησε όλα όσα την απασχολούν, την προβληματίζουν αλλά και την χαροποιούν μέσα από τα άρθρα της

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!