Το balayage ήρθε για να μείνει - Από τον hair expert Νίκο Μουρατίδη

Κατηγορία ΟΜΟΡΦΙΑ
Γράφτηκε από την  Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 19:00

Όταν ρωτήσαμε τον hair expert Νίκο Μουρατίδη ποια είναι η τάση που θα "παίξει" περισσότερο φέτος σε ό,τι αφορά στις τεχνικές βαφής μαλλιών εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη μας απάντησε: "Το balayage ήρθε για να μείνει". Ήρθαμε σε επαφή με το balayage μερικά χρόνια πριν. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ήταν από εκείνα τα trends που φωτίζουν τον ουρανό σαν διάττοντες αστέρες και μετά εξαφανίζονται κάνοντάς μας να ξεχνάμε πότε εμφανίστηκαν. Ανταυτού παραλλάσσεται και εξελίσσεται δημιουργώντας εμμονή σε όλες εμάς που το χρώμα των μαλλιών μας είναι το πάθος μας!

Δεν χρειάζεται η συχνή επισκεψη στο κομμωτήριο για την διατήρηση του, μοιαζει με τα φυσικά ξανοίγματα που μας χαρίζει ο ηλιος και το “φορούν” οι κορυφαίες celebrity στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση ώστε το αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών να είναι πιο φυσικό και αυτό γίνεται με διάφορες κατηγορίες του balayage όπως είναι τα babylights , το sombre, το ombre , τo color melt και το tiger eye το οποιο είναι το τελευταίο hair trend της σεζόν.

Νίκος Μουρατίδης

Άλλες φορές σε θερμες αποχρώσεις, άλλες σε ψυχρές, σε οποιοδήποτε ύψος τόνου το balayage χαρίζει βάθος στα μαλλιά σας και τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο πλούσια.

Βέβαια, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η σωστή επιλογή του τεχνικού που θα μας το εφαρμόσει γιατί η σωστή εφαρμογή balayage απαιτεί εμπειρία και αισθητική.

Κλείστε ραντεβού στον προσωπικό επαγγελματικό χώρο του Νίκου Μουρατίδη στη Θεσσαλονίκη και εμπιστευθείτε την υγεία των μαλλιών σας στα χέρια του.


Becutee by Nikos Mouratidis
Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 43
Τηλ.: 2313079203
Facebook: Becutee by Nikos Mouratidis
Instagram: @nickmouratidis
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

onelady

Αληθινή, ειλικρινής, καθημερινή, αυθόρμητη, απλή, παραπονιάρα, ναζιάρα, αξιαγάπητη. Αυτή είναι η Onelady. Παρατήρησε όλα όσα την απασχολούν, την προβληματίζουν αλλά και την χαροποιούν μέσα από τα άρθρα της

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!