Όλα όσα θέλω να σου πω στην πρώτη σου γιορτή ως μπαμπάς

Κατηγορία ΓΝΩΜΕΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ
Γράφτηκε από την  Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 09:46

Η σημερινή ημέρα για εμάς είναι διπλά χαρούμενη! Η γιορτή του πατέρα έρχεται ακριβώς την ημέρα που συμπληρώνονται δύο μήνες από τον ερχομό του γιού μας στον κόσμο!

Πως πέρασαν δύο ολόκληροι μήνες από την πρώτη ημέρα που κρατήσαμε το μικράκι μας στην αγκαλιά μας ακόμη δεν το έχω καταλάβει. Μα ακόμη περισσότερο δεν είχα καταλάβει πόσο πιο πολύ σε έχω αγαπήσει, πόσο πιο πολύ σε έχω εκτιμήσει και πόσο πιο πολύ σε έχω θαυμαύσει αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες.

Δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το βλέμμα σου την πρώτη φορά που σε αντίκρισα μετά τον τοκετό. Ένα ζευγάρι μάτια που γυάλιζαν από χαρά και συγκίνηση ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να καταλάβω για ακόμη μια φορά πως η ζωή μου χάρισε έναν θησαυρό για σύζυγο.

Στις ώρες και τις ημέρες που ακολούθησαν είσαι η δύναμή μου. Είσαι εδώ για να με βοηθήσεις να ανταπεξέλθω σωματικά και ψυχολογικά. Έχεις τις κατάλληλες κουβέντες για να με ηρεμείς τις στιγμές που εγώ πελαγώνω. Είσαι η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας. Ο τρόπος που κοιτάζεις το πλασματάκι μας είναι μοναδικός. Και με συγχωρείς που τα γράφω όλα αυτά δημοσίως, γιατί ξέρω πως δεν σου αρέσει αλλά έχω ανάγκη να πω πως:

Μακάρι όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου να ήταν όπως εσύ!

Θυμάμαι πως την ημέρα που γέννησα το πρώτο πράγμα που μου είπε η μαμά σου ήταν: σ' ευχαριστώ που έκανες το γιο μου μπαμπά, αλλά το ευχαριστώ της το χρωστάω εγώ γιατί μεγάλωσε τον καλύτερο μπαμπά για τον δικό μου γιο!

Ζωή Καρασουλτάνη

Αν και της έχει στοιχίσει, επιμένει να είναι αφοπλιστικά ειλικρινής. Βλέπει τη ζωή και τη Ζωή όμορφη γιατί έτσι πρέπει. Ξυπνά κάθε μέρα με χαμόγελο και η αγαπημένη της μέρα είναι η Δευτέρα γιατί μπορεί να κάνει νέα ξεκινήματα. Θα έπρεπε να είχε γεννηθεί σε άλλη εποχή. Ώρες ώρες μοιάζει να ζει στο δικό της παραμύθι. Έτσι εξηγείται πως η ατζέντα της δεν είναι application στο κινητό αλλά το παραδοσιακό τετραδιάκι στολισμένο με glitter και stickers, στην οποία σημειώνει πάντοτε με ροζ στυλό με πούπουλα! Όποτε επιλέγει να επισκεφθεί τον κανονικό κόσμο είναι για να... φάει σοκολάτα!

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!