Η Stradivarius "ταράζει τα νερά" του shopping με τον Online Specialist

Κατηγορία ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Γράφτηκε από την  Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 16:12

Η Stradivarius παρουσιάζει τον Online Specialist, προσφέροντας στους πελάτες μια νέα εμπειρία ψηφιακού instore και μια εξατομικευμένη βοήθεια σε ό, τι αφορά τον ψηφιακό κόσμο της Stradivarius: απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας ή ενημέρωση για τα #stradilooks και μεγέθη online.

Όλο και περισσότεροι πελάτες σήμερα έχουν την τάση να κάνουν ψώνια σε ψηφιακές πλατφόρμες όπως σε εφαρμογές ή στο διαδίκτυο και αναζητούν νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Συνεπώς, η Stradivarius συνεχώς αναπτύσσεται για να συνδεθεί με το νέο, ψηφιακό ακροατήριό του, καινοτομώντας με τις νέες τεχνολογίες στα καταστήματά της.

Τώρα κάθε κατάστημα Stradivarius που βρίσκεται σε μια χώρα με online παρουσία θα έχει την εμπειρία του Online Specialist. Θα υπάρχει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και οι πελάτες θα μπορούν να τους αναγνωρίζουν από το μπλουζάκι που θα φορούν.

Ο Online Specialist θα είναι ένας γρήγορος τρόπος για τους πελάτες ώστε να πάρουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους καθώς και να ενημερωθούν για τυχόν μελλοντικές ψηφιακές προσθήκες στο κατάστημα.

onelady

Αληθινή, ειλικρινής, καθημερινή, αυθόρμητη, απλή, παραπονιάρα, ναζιάρα, αξιαγάπητη. Αυτή είναι η Onelady. Παρατήρησε όλα όσα την απασχολούν, την προβληματίζουν αλλά και την χαροποιούν μέσα από τα άρθρα της

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!