Η Τάμτα και το funky μαγιό της θα σε κάνουν να πας αμέσως γυμναστήριο

Κατηγορία FITNESS
Γράφτηκε από την  Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 09:34

Κι είναι αυτός ο ήλιος που έχει ξεπροβάλει και μας έχει κάνει να αδημονούμε για το πότε θα φτάσει επιτέλους η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου! Το καλοκαιράκι πλησιάζει και φρόντισε να μας το θυμίσει με ένα throwback post στο instagram η Τάμτα, όπου μοιράστηκε μαζί μας μια στιγμή από το περσινό της καλοκαίρι στη Ζάκυνθο φορώντας το πιο funky-ροζ μαγιό που έχουμε δει ever!

Ένα ροζ ολόσωμο μαγιό με 2 υπέροχα φλαμίνγκο και λεπτομέρειες από διαφάνεια και το κορμί της Τάμτα μέσα σε αυτό ήταν υπέρ αρκετά για να μας κάνουν να τρέξουμε στο γυμναστήριο και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το φετινό καλοκαίρι! Έχουμε μπροστά μας 3 ολόκληρους μήνες! Θα τα καταφέρουμε, κορίτσια!!!

Δείτε τη φωτογραφία, εκτυπώστε τη και κολλήστε τη στο ψυγείο για να τη βλέπετε κάθε φορά που είστε έτοιμες να κάνετε τη... γουρουνιά!

Κι αν για κάποιο λόγο το γυμναστήριο δεν σας ακούγεται καλή ιδέα δείτε εδώ ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι διάρκειας μόλις 37 λεπτών!

 

onelady

Αληθινή, ειλικρινής, καθημερινή, αυθόρμητη, απλή, παραπονιάρα, ναζιάρα, αξιαγάπητη. Αυτή είναι η Onelady. Παρατήρησε όλα όσα την απασχολούν, την προβληματίζουν αλλά και την χαροποιούν μέσα από τα άρθρα της

Εγγραφή στο newsletter

για όλα όσα δεν θέλεις και δεν πρέπει να χάσεις!